var 1 var 2 var 3 var 4 var 5
 
Home | Over WellnessControl | Besturing | Advies | Projecten | Contact | LoginBesturing

Stijlvol luxe beleven, ultiem gebruiksgemak ervaren
 
Hoe meer functionaliteiten in en om huis, hoe meer besturingssystemen. Uw technische ruimte hangt er vol mee. Onoverzichtelijk en onderhoudsgevoelig. Althans... als u daarvoor kiest. Met Wellnesscontrol van Black Box Engineering kiest u voor één multifunctionele besturingskast voor al uw huidige en toekomstige functies, te bedienen via een gebruiksvriendelijk touchscreen, tablet of smartphone. Op maat geleverd voor uw (toekomstige) gebruiksomgeving.
Compacte, praktische en op afstand te bedienen zwembad, tuin en (koi) vijver besturingen
 
Traditionele zwembadfuncties hebben voor iedere functie een aparte besturing. Daardoor zijn technische ruimtes meestal gevuld met allerlei en veel apparatuur. Onoverzichtelijk voor zowel serviceverlener als gebruiker. Met PoolControl worden alle functies samengebracht in één compact en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Bovendien maakt de Servicetool van PoolControl een nieuwe servicestandaard mogelijk: altijd en overal.

PoolControl bevat alle denkbare functies voor zwembadbeheer. Van de aansturing van het afdekscherm, verwarming en verlichting tot het in- of uitschakelen van watervallen, jetstreams en het uitvoeren van diverse waterkwaliteitcontroles. Eventuele toekomstige functies kunnen eenvoudig worden toegevoegd. En dat met maar één aansluitpunt voor een voedingskabel. Maar daarbij geldt ook dat als een zwembadbouwer liever een eigen module gebruikt, deze kan geïntegreerd worden in PoolControl. De besturing is toepasbaar op nieuw te bouwen en bestaande baden en de installatie verloopt in beide gevallen eenvoudig en vlot. De monteur hoeft zelfs geen kennis van besturingstechniek te hebben!

Klein apparaat, grootse impact
 
De besturingskast is zo’n 800x1000x300 millimeter groot en bevat een PLC met een 5,7”-touchscreen en een LAN-poort. Bovendien is overige domotica zoals camera- en ventilatiesystemen, tuinverlichting, sproei-installaties en kwaliteitsbewaking van vijverwater uitstekend te integreren in de besturingskast. Zelfs een trainingsschema voor fanatieke zwemmers waarbij jetstreams stroming veroorzaken, kan geprogrammeerd worden. De complete hoogstaande technologie van het huis wordt niet alleen gecombineerd op één paneel, maar sluit ook perfect aan op de persoonlijke leefstijl van de eindgebruiker.

Servicetool tilt service naar nieuw level
 
Een belangrijk aspect van PoolControl is Servicetool. Deze tool zorgt ervoor dat de serviceverlener via een internet- of lokale netwerkverbinding direct een koppeling kan maken met het besturingssysteem. De weergave van het touchscreen dat normaal bij de klant thuis op de display staat, verschijnt exact hetzelfde op de pc van de serviceverlener, zodat hij ook op afstand een storingsdiagnose kan stellen. De monteur kan zo installatieafhankelijke instellingen wijzigen, zonder voorrijkosten te maken. En als de juiste internetprovider in het spel is, ontvangt de serviceverlener de belangrijkste storingen zelfs per e-mail. Bovendien kan ook de eigenaar op afstand zijn zwembad beheren via de uiterst gebruiksvriendelijke app voor tablet of smartphone. Het regelen van de temperatuur, verlichting en het afdekscherm zijn slechts een greep uit de mogelijkheden van de app. En ook heel prettig, de software wordt automatisch geüpdatet. PoolControl: een baanbrekend product op het gebied van zwembadbeheer!

Enkele voordelen PoolControl:
 
- één compact en centraal punt voor compleet zwembadbeheer en -besturing;
- op afstand te gebruiken dankzij app voor smartphone, tablet, en website voor pc;
- uitstekende service dankzij uiterst flexibele Servicetool;
- uitstekend toe te passen en te integreren in persoonlijke levensstijl eindgebruiker;
- gebouwd volgens de laatste machineveiligheidsnormen;
- industriële kwaliteit voor goede prijs.
contact
WellnessControl® | PoolControl®
Zanddelweg 1
5428NW Venhorst

Office:  +31(0)49 235 9086
Service: +31(0)40 401 5025
Mobile: +31(0)65 376 2982
Mail:    info@poolcontrol.eu

WellnessControl® & PoolControl® zijn een product van:
Black Box Engineering

sitemap
HomeOver WellnessControlBesturingAdviesProjectenContactLogin


© Copyright 2012 PoolControl